Eko poduzetnik informativno-edukativni portal namijenjen eko poduzetniku. (Osijek : Udruga za kreativni razvoj Slap, 2012)
Portal o ekološkoj proizvodnji i poljoprivredi u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: ; zadnji opis prema verziji dana: 4.11.2021.)
Keywords: Ekološka poljoprivreda -- Hrvatska