Documenti inediti per la storia della fabbrica della Cattedrale di Sebenico e del suo architetto Giorgio Orsini detto Dalmatico. - Fosco, Antun Josip ([Šibenik] : [s. n.], 1891)
Dokumenti o gradnji šibenske katedrale, od god. 1402. do 1540., potječu iz Biskupskog arhiva i Općinskog arhiva u Šibeniku.
Str. [4]: Predgovor / Antonio Giuseppe Fosco.
Tekst usporedo na lat. i na tal. jeziku.
Izv. oblik imena autora predgovora: Antun Josip Fosco.
Keywords: Juraj Dalmatinac -- Biografije; Katedrala sv. Jakova (Šibenik) -- Povijest; Crkvena arhitektura -- Šibenik