Putne uspomene iz Hrvatske, Dalmacije, Arbanije, Krfa i Italije - Kukuljević Sakcinski, Ivan ([S. l.] : [s. n.], 1873)
Putopis: iz Zagreba preko Karlovca, Like, Senja u Dalmaciju (Zadar, Nin, Šibenik, Skradin, Split, Kaštela, Solin, Omiš i dalje prema Dubrovniku, Crnoj Gori, Albaniji, Krfu i Italiji).
P. o.: Hrvatski sokol i Vienac.