Čakavština u Dubrovniku - Rešetar, Milan ([Cetinje : s. n.], 1890)
Odgovor na tekst M. Kušara "Čakavske osobine u današnjem dubrovačkom dijalektu". Rešetar tvrdi da u Dubrovniku nema čakavštine.
P. o.: Nova Zeta.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Čakavsko narječje -- Dubrovnik