Hrvatski sabor kulture - Hrvatski sabor kulture (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski sabor kulture, 2012)
Web-stranice ustanove čija je zadaća razvijati i unapređivati kulturno-umjetnički amaterizam u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.11.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Hrvatski sabor kulture (Zagreb)