Iredentizam na Jadranu : pabirici iz djela Andjela Vivante. ([Zadar] : [s. n.], 1912)
Prikaz djela Irredentismo adriatico / Angelo Vivante - Firenze, 1912. Vivante citira između ostalih N. Tomamsea, koji ističe da je Dalmacija slavenska.
P. o. : "Hrvatska kruna".
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Iredentizam -- Dalmacija