La donna e l'indifferentismo - Pappafava, Luka ([Šibenik] : [s. n.], 1913)
Govor šibenskog biskupa Luke Pappafave u kojem osuđuje liberalizam, indiferentizam, progresizam, demokratizam i antiklerikalizam i poziva žene da se uključe u obranu kršćanstva, da djeluju na svoje muževe, očeve...
Nasl. nad tekstom.
Izv. oblik piščeva imena: Luka Pappafava.
Na kraju teksta dat.: Sebenico, nella solennità dell' Epifania del Signore, 6 gennaio 1913.
Keywords: Pappafava, Luka; Apologetika