La donna e l'indifferentismo - Pappafava, Luka ([s. n.], 1913)
Govor šibenskog biskupa Luke Pappafave u kojem osuđuje liberalizam, indiferentizam, progresizam, demokratizam i antiklerikalizam i poziva žene da se uključe u obranu kršćanstva, da djeluju na svoje muževe, očeve...