Iz bilinskog svijeta Dalmacije : flora vrha Marjana : 2 - Hirc, Dragutin ([s. n.], 1910)
Autor istražuje biljke koje rastu na brdu Marijan u Splitu. Abecednim redem navodi njihova latinska imena i područja na kojem se nalaze.