Kinesiology international journal of fundamental and applied kinesiology (Zagreb : Faculty of Kinesiology, University of Zagreb, 2006)
Časopis objavljuje članke koji s različitih aspekata procjenjuju i vrednuju promjene osobina, sposobnosti, motoričkih znanja i vještina koje nastaju pod utjecajem programiranih procesa tjelesnog vježbanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.49,br.2(2017) dana: 27.2.2019. ; zadnji opis prema vol.52,no.2(2020).
Keywords: Sport -- Serijske publikacije; Kineziologija -- Serijske publikacije