Kinesiology : international journal of fundamental and applied kinesiology (Faculty of Kinesiology, University of Zagreb, 2006)
Časopis objavljuje članke koji s različitih aspekata procjenjuju i vrednuju promjene osobina, sposobnosti, motoričkih znanja i vještina koje nastaju pod utjecajem programiranih procesa tjelesnog vježbanja.