Mladi kubanski slikari : 7-27.6.1983. - Martinis, Dalibor (Zagreb : Starogradska vijećnica, 1983)
Površina točkastog rastera s kvadratom u sredini. Kvadrat je ispunjen prikazanom morskom površinim koju djelomično prekriva okomiti stupac iznad kojeg je smješten plošni prikaz ptice. U gornjem lijevom i donjem desnom uglu prikazi palmi i mora
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbeni plakati