Slikarstvo memorije : 8.11.-2.12.1984. - Martinis, Dalibor (Zagreb : Galerija suvremene umjetnosti, 1984)
Sadržaj: prikaz bar koda s ukomponiranim prikazom anđela i lire
Izvornik digitaliziran
Keywords: Izložbe -- Zagreb -- 1980.-1990.; Izložbeni plakati -- Hrvatski -- 1980.-1990.