Sereschaner - Schmutzer, Anton Christoph; Beck, August ([S.l. : s.n., 1860)
Prikaz petorice muških likova, odjevenih u ogrtače s kapuljačama. Jedan lik leži, dvojica sjede i dvojica stoje.
Signatura otisnuta d.d. unutar prikaza : X. A. v. C. Schmuzer; ispod prikaza otisnuto : Sereschaner. // (Zeichnung von August Beck.)
Literatura: Thieme/Becker, sv. 30., str. 183. ; Thieme/Becker, sv. 3., str. 136.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakropisi