Human Rights Film Festival (Zagreb : Multimedijalni institut : Udruženja za razvoj kulture URK, 2009)
Web stranice festivala filma o ljudskim pravima.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 10.9.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Filmski festivali -- Rijeka; Filmski festivali -- Zagreb; Ljudska prava na filmu