Dalmacijom i Jadranskim morem - Jelenić, Julijan ([s. n.], 1906)
Utisci iz Dalmacije i Jadranskog mora, kuda je prolazio polovicom i koncem ožujka na putu od Sinja do Splita i Rijeke prema Budimpešti i natrag.