Les Chasseurs Sortant de la Forest - Wachsmuth, Jeremias ([S.n, 1750)
Ljudi i životinje u šumi. U prvom planu veliko stablo i dva oborena debla ispod njega te muški lik na konju, dvoje djece i pas. U pozadini kuće, drveće, ljudi i psi.