[Prag] - Stretti, Viktor ([Prag] : s.n., 1909)
Prikaz prozora ukrašenog zavjesama, vazom s cvijećem i slikarskom paletom, kroz kojeg se vidi grad.
Naslov dao katalogizator. Dolje unutar prikaza otisnuto: P · F · 1909 · VIKTOR · STRETTI · PRAHA
Literatura: Thieme/Becker, sv. 32, str. 183.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Prag -- Grafike -- 19. st; Bakropisi; Akvatinte