Libri et liberi : časopis za istraživanje dječje književnosti i kulture = journal of research on children's literature and culture (Hrvatska udruga istraživača dječje književnosti = Croatian Association of Researchers in Children's Literature, 2012)
Web stranice časopisa koji objavljuje znanstvene i stručne članke o svim temama koje se tiču dječje književnosti, književnosti za mladež, njihova široko shvaćenoga kulturnoga konteksta i međukulturnih kontakata u području književnosti i medija te njeguje interdisciplinarnost i intermedijalnost.