Kreis Ragusa - Zahradniczek, Joseph (Heinrich Friedrich Müller, 1841)
Prikaz u eksterijeru. Dva ženska i dva muška lika odjevena u narodnu nošnju. S lijeve strane kameni zid i velika agava, desno more i jedrilica u pozadini.