Inmusic festival ([Zagreb] : Inmusic festival, 2012)
Web stranice open air festivala u Hrvatskoj koji se održava se jednom godišnje na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.6.2012.)
Tekst na više jezika.
Keywords: Inmusic festival -- Zagreb -- Vodiči; Glazbeni festivali -- Zagreb