Smrt i zavičaj : pobožna uspomena - Pavišić, Vjekoslav Cezar ([s. n.], 1895)
Autor je zadnji put bio u svojoj rodnoj Makarskoj 1881. god. U ovoj knjizi nabraja imena svih koje je u Makarskoj poznavao.