Jelša : vodić [!] po Hvaru : hôtel Jadran i njegovo morsko kupalište : Dražica Mina. ([S. l.] : [s. n.], 1913)
Turistički vodič o gradu Jelsi na otoku Hvaru, o hotelu Jadran u samom mjestu i plaži Dražica Mina. Na kraju vodiča se nalaze informacije o šetnjama i ophodnjama iz Jelse do Vrboske, Vrbanja, Svirca, Vrisnika, Pitve, Tora i drugih mjesta.
[Predgovor: str. 2].
Keywords: Jelsa (Hrvatska) -- Turistički vodiči