Cardiologia Croatica časopis Hrvatskog kardiološkog društva = journal of the Croatian Cardiac Society - Hrvatsko kardiološko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko kardiološko društvo, 2012)
Web-stranice časopisa sa stručnim i znanstvenim člancima iz područja kardiologije.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema god.11,br.12(2016) dana: 28.5.2019, ; zadnji opis prema vol.14,br.3/4(2019).
Keywords: Kardiologija -- Serijske publikacije; Kardiovaskularni sustav -- Bolesti -- Serijske publikacije