Statt S.Veith am Pflaum ([s. n.], 1689)
Prikaz Rijeke s morske strane. U prvom planu more, jedrenjaci i galije, a iza utvrđeni grad. U pozadini brdovit pejzaž i Trsat na uzvisini u gornjem desnom dijelu prikaza. Uz gornji rub četiri grba, a u sredini kartuša koju pridržavaju anđeli.