Man sollte Sie für Schwestern halten - Bäuerle, Adolf (Adolf Bäuerle, 1838)
U prvom planu tri ljudska lika. Muški lik sjedi na stolcu s desne strane prikaza i drži cilindar u ruci. Dva ženska lika preko puta sjede na dvosjedu. U pozadini svečani stol i grupa likova.