St.Jean d'Acre - Winkles, Henry ([S. l. : s. n., 1840)
U prvom planu prikaza nalazi se jedrenjak i veći čamac, dok je u pozadini prikazan grad Acre.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: St. Jean d'Acre
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Akra (Izrael) -- 19. st; Nadorezi