Canton - Winkles, Henry ([S. l.] : DKunst Verlag, 1840)
Uz obalu mora prikazano više brodica na kojima ljudi rade svakodnevne poslove. U pozadini se nalazi više građevina.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: Canton; d.d. otisnuto: d.Kunst verlag
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Guangzhou -- 19. st; Nadorezi