Mailand - Winkles, Henry ([S. l.] : [s. n.], 1840)
Dio grada prikazan iz ptičje perspektive.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: H.Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: Mailand
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Digitalna reprodukcija
Isti prikaz otisnut na listu 222 x 287 mm
Pregledano
Keywords: Milano (Lombardija) -- 19. st; Nadorezi