Neapel - Winkles, Henry ([S. l. : s. n., 1840)
Prikazan je grad uz obalu mora, u pozadini se nalazi Vezuv.
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: H.Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: Neapel
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Napulj -- 19. st; Nadorezi