Die Kaufhale in Leipzig - Winkles, Henry ([S. l. : s. n., 1840)
Prikazan je dio trg koji je okružen zgradama. Na trgu se nalazi mnoštvo ljudi, te kočijas konjima
Signatura otisnuta d.d. ispod prikaza: H.Winkles sc.; s. ispod prikaza otisnuto: Die Kauf Halle // in Leipzig
Literatura: Thieme/Becker, sv. 36., str. 69.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Leipzig -- 19. st; Nadorezi