Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova Croatian Association of Conductors and Association. - Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova, 2012)
Mrežne stranice udruge osnovane s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja zborske glazbe u RH.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.4.2012.)
Keywords: Hrvatska udruga dirigenata i pjevačkih zborova (Zagreb); Dirigenti; Pjevački zborovi