Općina Mihovljan (Mihovljan : Općina Mihovljan, 2008)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.4.2012.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Mihovljan; Mihovljan (Čakovec) -- Vodiči