Zadružni savez Dalmacije : Cooperativa Alliance of Croatia (Zadružni savez Dalmacije, 2001)
Web stranice Saveza čiji je cilj pomoć u osnivanju zadruga, ostvarivanju projekata zadruga, pružanju pravnih i poslovnih savjeta te organizaciji javnih događanja prilikom kojih se zadruge i zadrugarstvo promoviraju u medijima.