Newsletter an occasional publication of the Institute of Public Finance. - Institut za javne financije (Zagreb) (Zagreb : Institute of Public Finance, 2012)
Web stranice časopisa koji objavljuje stručne i nezavisne analize ekonomskih pitanja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema 2019, no.118 ; zadnji opis prema 2020,no.120 dana: 2.3.2022.
Keywords: Javne financije -- Serijske publikacije