Die chinesische Flöte : Nachdichtungen chinesischer Lyrik - Bethge, Hans (Leipzig : Inselverlag, 1920)
Preradba kineske poezije zasnovana na proznim prijevodima s različitih jezika.
Bilješke: str. 112-113.
Podnasl. preuzet sa str. [V].