Večeri dalmatinske šansone - Večeri dalmatinske šansone (Šibenik) (Šibenik : Glazbena udruga "Šibenik koncert", 2003)
Web-stranice ljetnog festivala dalmatinskih šansona.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.4.2012.)
Keywords: Glazbeni festivali -- Šibenik