Istine i laži o hrani blog nutricionistkinje o prehrani i zdravlju - Šupe, Anita (Zagreb : Anita Šupe, 2010)
Blog nutricionistkinje o utjecaju prehrane na zdravlje, principima zdrave prehrane utemeljenim na tradicionalnim mudrostima, zdravom razumu i modernoj znanosti.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://istineilaziohrani.blogspot.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 26.3.2012. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.8.2020.)
Keywords: Prehrana -- Blogovi; Zdravlje -- Blogovi; Zdrava hrana -- Blogovi