Istine i laži o hrani : blog nutricionistkinje o prehrani i zdravlju - Šupe, Anita (Anita Šupe, 2010)
Blog nutricionistkinje o utjecaju prehrane na zdravlje, principima zdrave prehrane utemeljenim na tradicionalnim mudrostima, zdravom razumu i modernoj znanosti.