Aktualni osvrti - Institut za javne financije (Zagreb) (Zagreb : Institut za javne financije, 2008)
Mrežne stranice časopisa koji je namijenjen prvenstveno medijima, ali i svima koji prate aktualna fiskalna zbivanja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.ijf.hr/hr/publikacije/casopisi/12/aktualni-osvrti/109/.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema 2018,br.105 ; zadnji opis prema 2020,br.117 dana: 13.7.2021.
Keywords: Javne financije -- Serijske publikacije; Fiskalna politika -- Serijske publikacije