Die falsche Prima Donna - Bäuerle, Adolf (Adolf Bäuerle, 1835)
U središtu prikaza dva lika u kočiji, okruženi gomilom i vojnicima. Žena stoji u bijeloj haljini i desnom rukom prinosi naočale očima. U središtu prvog plana tri dječaka predvode povorku. S obje strane kočije djevojke u bijelim haljinama i s cvjetnim vijencima.