[Muzejsko izložbeni prostor Podvorje]. (Kaštel Sućurac : Muzejsko izložbeni prostor Podvorje, 1999)
Sadrži plakate za izložbe.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Muzejsko izložbeni prostor Podvorje; Plakati