Općina Dobrinj (Dobrinj : Općina Dobrinj, 2010)
Mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.2.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Lokalna samouprava -- Dobrinj; Dobrinj -- Vodiči