Općina Čepin službeni portal. (Čepin : Općina Čepin, 2012)
Mrežne stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.2.2012.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Čepin; Čepin -- Vodiči