[Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti] : [plakati]. (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2011)
Sadrži plakat povodom 150. obljetnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti; Plakati