[Konferencija korisnika integriranog knjižničnog sustava Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu te visokoškolskih i znanstvenih knjižnica] (Nacionalna i sveučilišna knjižnica, 2011)
Sadrži program konferencije, blok, kemijsku olovku, privjesak za ključeve, označivač stranica, CD o konferenciji i dva DVD-a sa TV reportažama konferencije.