Veduta interna della Basilica di S. Pietro in Vaticano - Piranesi, Giovanni Battista ([Rim] : vlast. nakl., 1748)
Prikazan unutarnji prostor bazilike s oltarom u pozadini.
Signatura otisnuta l.d. ispod prikaza : Piranesi fecit ; ispod prikaza otisnuto : Veduta interna della Basilica di S. Pietro in Vaticano ; uz d. d. rub otiska otisnuto : Presso l'autore a Strada Felice nel… ; l.d. djelomično vidljiv suhi žig : GRAFIČKA ZBIRKA KR. SVEUČILIŠNE KNJIŽNICE ZAGREB.
Podaci preuzeti iz: Luigi Ficacci. Giovanni Battista Piranesi. Köln : Taschen, 2000.; Thieme/Becker sv. 27/28, str. 80-83.
Bakropis iz serije "Vedute di Roma".
Digitalna reprodukcija
Pregledano
Keywords: Rim -- Grafike -- 18. st; Bakropisi