Večeri Antuna Dobronića - Dobronić, Antun; Večeri Antuna Dobronića (Jelsa) (Jelsa : Ogranak Matice hrvatske Jelsa, 2011)
Mrežne stranice ljetne festivalske manifestacije koja nudi glazbene, dramske, likovne i književne priredbe te programe za djecu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 31.1.2012.)
Glavna urednica Ira Karlović --> Obrazac za prijavu mrežne publikacije
Keywords: Večeri Antuna Dobronića -- Jelsa -- Vodiči