[Obrazovanje] : [brošure i letci o osnovnim školama, srednjim školama i fakultetima]. (1988)
Sadrži plakat, brošure i letke o osnovnim školama, srednjim školama, fakultetima i sveučilištima, formule, podsjetnike, statističke podatke o obrazovanju: Obrazovanje nacionalnih manjina i međuetnički stavovi u Hrvatskoj : stanje, izazovi, perspektive / Dinka Čorkalo Biruški ... [et al.] - 15 str.
Sitni tisak Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.
Keywords: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; Sveučilište u Splitu; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Otvoreno učilište Phoenix; Macquarie university; Veterinarski fakultet u Zagrebu; Pravni fakultet u Zagrebu; Prirodoslovno-matematički fakultet; Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu; Filozofski fakultet u Zagrebu; Ekonomski fakultet u Splitu; Geotehnički fakultet u Varaždinu; Fakultet elektrotehnike i računarstva; Akademija likovnih umjetnosti; Policijska akademija; Franjevačka klasična gimnazija u Sinju; Klasična gimnazija u Zagrebu; Gimnazijski kolegij kraljice Jelene; Privatna ekonomska škola s pravom javnosti u Varaždinu; Privatna gimnazija s pravom javnosti u Varaždinu; Visoka škola za poslovanje i upravljanje s pravom javnosti Baltazara Adama Krčelića; Škola likovnih umjetnosti u Splitu; Srednja škola bana Josipa Jelačića; Srednja gospodarska škola u Križevcima; Srednja škola Ivana Seljanca u Križevcima; Glazbena škola Alberta Štrige u Križevcima; Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima; Graditeljska, obrtnička i grafička škola u Splitu; Visoka poslovna škola Libertas; Fakultet organizacije i informatike; RIT Croatia; Centar za dopisno obrazovanje; Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci; Obrazovanje; Vodiči kroz studij; Brošure