[Obrazovanje] : [brošure i letci o osnovnim školama, srednjim školama i fakultetima] (1988)
Sadrži plakat, brošure i letke o osnovnim školama, srednjim školama, fakultetima i sveučilištima, formule, podsjetnike, statističke podatke o obrazovanju: Obrazovanje nacionalnih manjina i međuetnički stavovi u Hrvatskoj : stanje, izazovi, perspektive / Dinka Čorkalo Biruški ... [et al.] - 15 str.